GYIK

Az alábbiakban összegyűjtöttük gyakran feltett kérdéseket. Kérjük, kattintson a kérdésre, és azonnal megkaphatja a válaszokat.

Hogyan tudom lefoglalni a szobát?
A 06/72/279-051 vagy 06/30/334-0249 telefonszámon lehet érdeklődni. A honlapon található foglalás adatlapot kitöltve és elküldve, vagy ajánlatunkra hivatkozva saját levelezőjéből az hotel@atriumharkany.hu címre elküldött e-mailen keresztül érdemi ügyintézés 8:00-tól 18:00-ig. Érvényes foglalást csak e-mailben tudunk elfogadni.

Mit tartalmaz a szobaár általában?
A honlapon található árak a szállást (a kívánt szobatípusban) reggelis ellátással tartalmazzák. Csomagajánlataink lehetnek reggelisek és félpanziósak (reggeli+vacsora) is. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Mikor lehet elfoglalni a szobát és mikor kell elhagyni?
A szobákat és lakosztályt az érkezés napján 14:00-tól foglalhatja el és a távozás napján kérjük 10:00-ig szíveskedjen elhagyni azt. Amennyiben a szoba elhagyása után maradna szállodánkban, úgy szándékát kérjük jelezze recepciónkon!

Ébresztést kérhetek-e?
Jelezze igényét recepciónkon és a kért időpontban telefonon ébresztjük Önt.

Foglalásomhoz kell-e előleget fizetni?
Nem, amennyiben a foglalás összértéke nem haladja meg a 50.000 Ft-ot. Utóbbi esetben 50% befizetésével garantálhatja szobafoglalását. A honlapon keresztül történő foglaláshoz nem szükséges előleget fizetnie. Egyes partner felületeinken keresztül történő foglalás esetén azonban szükséges lehet előleg fizetése.

Háziállatot hozhatok-e?

Szállodánk nem fogad háziállatokat.

Hány órától tudok reggelizni illetve vacsorázni?
A reggelit 8:00-10:00 között tudja elfogyasztani az étteremben, a vacsorát pedig 18:00-20:00-ig szintén az étteremben tudja igénybe venni.

Az étkezések menüs vagy svédasztalos rendszerben működnek?

A reggeli svédasztalos és a vacsora pedig háromfogásos  menüválasztásos.

Van internet a szállodában?
Igen van. A szálloda a teljes területén, beleértve a szobákat is, vezeték nélküli internet hálózattal rendelkezik.

Meddig mondhatom le foglalásom költségmentesen?
Az érkezést megelőző 168 óráig kötbérmentesen lemondható a foglalás. 72 óráig a foglalás 50%-a fizetendő, meg nem érkezés (no show) esetén a foglalás 100%-át számlázzuk ki. Szállás lemondása kizárólag e-mailben.

Mikor kell fizetni?
Általában elegendő távozáskor kiegyenlíteni a számlát. Amennyiben 50.000 Ft-ot meghaladja foglalásának összértéke, úgy 50% előleget kérünk.

Fizethetek-e SZÉP-kártyával?
Igen. K&H, MKB és OTP SZÉP kártyát fogadunk el. Ezek szállás és vendéglátás alszámláiról elszámolható minden szolgáltatásunk. Az idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP kártyával. Ennek mértéke 2017-ben 500 Ft/fő/éj.

Milyen típusú bankkártyát fogad el a szálloda?
MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA és VISA Electron kártyatípusokat fogadunk el.

Kell idegenforgalmi adót fizetnem?
Amennyiben Ön 18 év feletti úgy igen, az adó mértéke 2017-ben 500 Ft/fő/éj.

Hol lehet dohányozni a szállodában?
A szálloda nem dohányzó. Csak az udvaron erre kijelölt helyen lehet dohányozni.

Amennyiben kérdésére nem talált választ, készséggel állunk rendelkezésére, lépjen kapcsolatba velünk!