Hotel

A fürdőváros központjában, a strand Platán bejáratától mindössze 100 méterre található az Átrium Hotel kulturált, kellemes épülete, mely szolgáltatásaival elősegíti az itt tartózkodó vendégek gyógyulását, pihenését.

A félpanziós rendszerben (reggeli, vacsora) üzemelő hotelben 60 fős étterem és  hangulatos  átrium terasz található. Szállodánk zárt udvarában parkolási lehetőséget biztosítunk személygépkocsival érkező vendégeink részére.

NEM dohányzó hotel vagyunk. A hotel teljes belső területén tilos a dohányzás. A szálloda külső részein, az arra kijelölt helyeken a dohányzás megengedett.

Étterem

Éttermünk és a nyáron hozzákapcsolódó mediterrán hangulatú átrium terasz hagyományos és mediterrán ételekkel, helyi specialitásokkal várja tisztelt vendégeit. Az ételekhez kiválóan társul és ezért szíves figyelmükbe ajánljuk az immár Európa-hírü Villányi Borvidék és a Siklósi Borvidék nedűit mind fehér-, mind a manapság divatos rosé és vörösbor kategóriákban.

Éttermünk napi nyitva tartása: 8.00 – 10.00 és 17.30 – 21.30 óráig.

Kizárólag szállóvendégek részére!

Szobák

A felújított épületben 20 darab kétszemélyes, franciaágyas, 5 darab háromszemélyes szoba várja a vendégeket, melyek többségében pótágy felállítására is lehetőség van. A szobákban a mai kornak megfelelően WIFI szolgáltatás is rendelkezésre áll a laptoppal érkező vendégeink részére.

Kávézó

Kávézónk olasz Lazzarin kávé készítményekkel, csapolt Heineken sörrel, bor vidékünk palackos és folyó boraival, üdítőkkel várja az itt tartózkodó vendégeket. A nap bármely szakában rendelkezésre állunk Hotelünk szállóvendégeinek.

Szolgáltatásaink – Házi rendünk röviden

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenő mentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, betartani.

Szobák elfoglalása

A szobákat érkezési napon 14.00 órától foglalhatják el kedves vendégeink.

Távozás napján a szobát 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Korai érkezéssel és késői távozással kapcsolatos kéréseiket kérjük foglaláskor bejelenteni.

A szálloda elhagyása esetén a kulcsot kérjük minden esetben a recepción leadni.

A szállodai szobában csak a hotelben regisztrált vendégek tartózkodhatnak, látogatóit az étteremben, kávézóban vagy nyáron az átrium teraszon fogadja. Étel fogyasztás a szobákban nem engedélyezett.

Berendezési tárgyakat (pl.:pléd, törölköző) a szállodából kivinni tilos.

Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatások iránti igényével forduljon a recepcióhoz:

Csomag-megőrzés, Posta, Ébresztés, Takaró,Tisztálkodó szerek, Mosás, Vasalás, Szárítás, Varrás, Taxi, Talált – itt felejtett tárgyak, Kirándulások, programok, Takarítás: extra takarítási igényével forduljon a recepcióhoz, ha nem kéri a napi takarítást 10.00 – 15.00 óra között, használja a kulcsra akasztható kártyát. Telefon: 9-es gomb megnyomásával hívható a recepció. Scannelés vagy nyomtatás a recepcióról lehetséges.Széf: egyes szobákban található, kezelési útmutató a szobatájékoztatóban. Érték megőrzés a központi széfben: recepción kérhető.  Síkképernyős Tv-k, MINDIG Tv csatornákkal, kezelési útmutató a szoba tájékoztatóban. WIFI: a hotel teljes területén. Parkolás: zárt udvarunkban

Fizetési módok: készpénz, bankkártya , SZÉP-kártya , előre utalás, kupon.

Tűzvédelem

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos! Természetesen, ha szüksége van ezen szolgáltatásokra, szívesen állunk rendelkezésére.

Tűzjelző

A hotel minden szintjén tűzoltó csap berendezéseket és porral oltó készülékeket helyeztünk el. Tűz esetén keresse meg a szoba ajtó belső felén elhelyezett menekülési útvonal szerinti legközelebbi vészkijáratot és azonnal hagyja el a szállodát!

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és azt hangoskodással ne zavarják, különös tekintettel 22.00 óra után.

Természetesen csapatunk célja is az Ön nyugalmának, gondtalan kikapcsolódásának védelme.